Get Adobe Flash player

Kolonia e Artit Festari 2003

Momente nga krijimtaria artistike dhe argetuese

Artistet pjesemarres nga Shqiperia

Ilmi Hoxha, Ilmi Halilaj 

Ilmi Hoxhaj modelim per Qeramike Ilmi Hoxhaj modelim per Qeramike Ilmi Halilaj Pikturim i figures Ilmi Halilaj Pikturim i figures

Artiste pjesmarres nga Maqedonia

Nehat Beqiri

Nehat Beqiri - Pikture: Kompozicion Nehat Beqiri - Pikture: Kompozicion Nehat Beqiri - Pikture: Kompozicion

Artist pjesemarres nga Kosova


Demush R. Avdimetaj, Refki Gollopeni,Nazmije Gollopeni, Bardhyl Bejtullahu, Drita Suka, (Therande) 

Fehmi Hoxha, Ruzhdi Hoxha,Fetah Haxhijaha, Florent Pista,Ilir Mulabazi (Rahovec) , Artan Balaj,, Donika Danuza,  Rrezarta Hyseni, Venera Selimi (Prishtine) Tafil peci (Mitrovice), Faton Kryeziu (Prizren)

 Admin - Artrego.com © 2011 All rights reserved, including graphic content and/or other artwork.